Cuinant Oportunitats

Programa de Formació d'Ajudants de Cuina i Cambrers

Itineraris d´inserció socilaboral amb el programa Cuinant Oportunitats

El programa de formació de cambrers i d’ajudants de  cuina “Cuinant Oportunitats”, fomenta la inserció soci-laboral de persones en risc de exclusió social, a través d’una formació teòric-pràctica en el camp de l’hostaleria. La formació es realitza en els nostres restaurant-escola, oferint un espai òptim per a adquirir les competències necessàries.

Finalitzat el període de formació en la nostra escola, els beneficiaris realitzen les seves pràctiques en empreses del sector. Això reforça el seu aprenentatge alhora que brinda l’oportunitat d’obtenir un contracte de treball.

.

.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El sector hostaleria necessita personal qualificat que conegui la professió i que estigui motivat per a projectar el seu futur laboral en el sector. Des d’aquesta perspectiva formem a persones, que vulguin aprofitar el seu talent, oferint una possibilitat d’inserció que s’adapti a la pròpia demanda del sector.

Com a conseqüència de la bona difusió i acollida del projecte, durant aquests anys d’experiència han participat en el programa persones procedents de tota la comarca del Barcelonés, ampliant l’àrea d’impacte del projecte, i reflectint la gran necessitat que té el col·lectiu de joves d’accedir a noves oportunitats que facilitin el seu accés al treball. El programa proposa un sistema de tutories individuals durant tot el procés de formació complementat amb dinàmiques grupals i serveis d’hostalería.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada en marzo 2, 2012 por .
A %d blogueros les gusta esto: