Cuinant Oportunitats

Programa de Formació d'Ajudants de Cuina i Cambrers

Activitats

Com a part de la seva formació, els alumnes de cuinant oportunitats, participen en diverses activitats que organitza Mescladís. Ells són els ajudants de cuina i cambrers que atenen al públic cada día en els nostres restaurants, oferint menús de migdía i una carta molt variada de productes de proximitat, artesans i comerç just.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Activitats

Tallers Interculturals:    

Una vegada al mes, els alumnes són encarregats de realitzar tallers de cuina intercultural amb diferents col·lectius: Nens i nenes, Adults, Tercera edat, associacions de veïns, etc. D’aquesta manera es posen en contacte amb poblacions diverses, aprenen a relacionar-se amb diferents públics, a mostrar i revaloritzar els seus costums i tradicions. Hem comprovat que la participació en aquests tallers té un resultat molt positiu per a ambdues parts, però sobretot, augmenta l’autoestima i la motivació dels participants en el projecte, i els permet comprometre’s amb la filosofia del projecte, fent-se responsables de la seva pròpia formació i aprenentatge. Al llarg del 2009 els beneficiaris del programa van participar en 64 tallers interculturals, tant interns com externs.

Participació en esdeveniments:

Mescladís participa en catering, fires i esdeveniments externs. Els participants del curs solen formar part d’aquestes activitats emmarcades sempre dintre de la seva formació sent una activitat pedagògica, precedida d’una preparació anterior i una avaluació posterior de l’activitat, perquè serveixi i s’insereixi en un context d’aprenentatge. Aquestes experiències han estat avaluades de manera molt positiva per part dels beneficiaris del programa.

la foto(68)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: