Cuinant Oportunitats

Programa de Formació d'Ajudants de Cuina i Cambrers

Colaboradors

Representes una empresa amb responsabilitat social i vols donar-nos suport?

Vols informació sobre els convenis de pràctiques?

Mescladís té convenis de pràctiques amb empreses importants del sector com són el Grup Tragaluz, Sol Meliá, Hotel Renaisaince, Catalonia Hoteles, Salles Hotel, Aramark, entre altres. Seleccionem les empreses que considerem més dinàmiques amb l’objectiu de maximitzar l’aprenentatge i obtenir el màxim possible de contractes de treball.

Com treballem amb les empreses

Durant el procés de formació “Cuinant Oportunitats”, mescladís realitze contactes amb empreses que vulguin col·laborar en el projecte i que tinguin el potencial d’oferir contractes de treball una vegada finalitzades les pràctiques dels alumnes. En aquesta etapa es realitza la gestió i control de les ofertes de treball, se signen els convenis de pràctiques establint amb cada empresa els criteris per a la realització de les pràctiques i es defineixen els mecanismes d’avaluació i seguiment.

Durant el període de pràctica és clau realitzar revisions periòdiques amb els responsables del departament de RRHH per a avaluar possibles contractacions. A partir de la nostra experiència hem detectat la necessitat i el benefici de desenvolupar tallers de sensibilització en les empreses amb les quals tenim convenis amb l’objectiu de ressaltar el valor de la diversitat i reforçar el seu compromís amb els valors de les seves polítiques de Responsabilitat Social Corporativa.

Des de Mescladís defensem una cultura empresarial responsable, compromesa i sostenible. Mescladís com a organització incorpora els principis del cooperativisme, proposant un esperit solidari amb el destí de la nostra comunitat, creant una feina que dignifica i promou el desenvolupament personal, sent respectuosos amb el medi ambient.

José Santiago, Grupo Tragaluz

Paco Guzmán, restaurantes Santa Maria i Santa

comptem amb el suport de:

  

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: